NORDESTIC

• Wij verkopen uitsluitend aan kleine bedrijven
• We plantten één boom per bestelling
• Al onze producten zijn met de hand gemaakt
• Elk product op zich is uniek

Onze waarden
Wij van NORDESTIC geloven in bepaalde waarden, en die waarden integreren wij tevens in onze producten. Door onze liefde voor details is elk product uniek en biedt het u de mogelijkheid om uw eigen huis te individualiseren. Wij concentreren ons op de Scandinavische inrichtingsstijl die onze voorkeur geniet - gekenmerkt door de moderne, minimalistische vormgeving en een lichtheid die wordt gecreëerd door natuurlijke elementen. U kunt met behulp van houten constructies, katoenen zijde, elegante neutrale kleuren en organische vormen een gezellige en hoogwaardige sfeer creëren. Wij houden deze vrijheid en duurzaamheid tijdens het hele productieproces in stand. Wij onderscheiden er ons van grote bedrijven en werken uitsluitend met kleine bedrijven.

Fair
Het is voor ons ook van essentieel belang te waken over sociale en billijke arbeidsvoorwaarden. Vooral in deze tijden is het belangrijk de toekomst van kleine ondernemingen veilig te stellen en ervoor te zorgen dat zij niet door de groothandel worden weggedrukt. Wij staan volledig achter de geest van kleine ondernemingen die hun hart en ziel in elke stap leggen en met hun ambitie bijdragen tot innovatie. Zij zijn degenen die onze samenleving in een progressieve richting sturen - en wij willen dat wij en u deel uitmaken van die ontwikkeling.

Kwaliteit
Tegelijkertijd stellen wij hoge eisen wat betreft de kwaliteit die wij u bieden. De kleinere bedrijven waarmee wij samenwerken zijn allemaal gecertificeerd volgens zeer strenge normen. U kunt er dus zeker van zijn dat elk product speciaal voor u met de hand wordt gemaakt. En dat met de best mogelijke kwaliteit, zoals u kunt zien aan onze handgemaakte macramé lampen: De fijnste katoenen zijde, die alleen met onschadelijke kleuren was behandeld, gebonden aan metaal van hoge kwaliteit.

Qualität

Gleichzeitig haben wir einen hohen Anspruch an die Qualität, die wir Dir anbieten. Die Kleinunternehmen, mit denen wir zusammenarbeiten, sind allesamt nach hohen Standards zertifiziert. Demnach kannst Du Dir sicher sein, dass jedes einzelne Produkt speziell für Dich handgefertigt wurde. Und das mit der bestmöglichen Qualität, wie Du beispielsweise anhand unseren handgemachten Makramee-Lampen erkennen kannst: Feinste Baumwollseide, welche nur mit unbedenklichen Farben behandelt wurde, geknüpft an hochwertiges Metall.

Duurzame ontwikkeling
Daar het ook voor ons uiterst relevant is om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, speelt duurzame ontwikkeling een duidelijke rol in ons bedrijfsconcept. Samen met u kunnen we een enorme impact hebben op het milieu. Met iedere bestelling die u plaatst, planten wij een boom die het klimaat beschermt. Wist u dat een grote boom elke dag genoeg zuurstof kan produceren om tien mensen van ademlucht te voorzien? De bomen verwijderen schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden en zwavel, alsook fijn stof uit die lucht. Zo leveren wij, samen met u en uw bestelling, een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van klimaatverandering.

U ziet, hier bij NORDESTIC waarderen we onze medemens en het milieu en maken we het tot onze prioriteit om een gunstige bijdrage te doen aan deze factoren. En dat terwijl we de huizen van velen kunnen inrichten met ons Scandinavische unieke design. Omdat:
"Wat we heden doen bepaalt hoe de wereld er morgen uit zal zien." (Marie von Ebner-Eschenbach)